Közös nyelven
egy célért.

Amit kínálunk

A munkahelyi légkör.

Olyan munkát szeretne, amiben minden nap újra és újra örömét leli? Valami rendkívülit, ami lehetővé teszi, hogy a hobbija legyen a hivatása?

Ha Ön él-hal az autókért, családias hangulatú BMW Partnernek szívélyesen fogadják!

Munkatársaink nagyra értékelik biztos, állásunkat, és mindekelőtt azt, hogy a csúcstechnológiát képviselhetik. A technológia éllovasaként ugyanis olyan termékeket kínálunk, amelyek mindig valami újat nyújtanak, és izgalmassá teszik a munkát az autókereskedéseinkben.

Akár értékesítőként, autószerelőként vagy szerviztanácsadóként dolgozik nálunk, minden munkatársunk rajong az irányzatteremtő, prémium kategóriás BMW gépkocsikért!

Profitáljon értékeinkből.

A BMW Partnerek munkatársai különleges szerepet töltenek be.

Éppen azért megérdemlik a különleges juttatásokat is. Ők azok, akik nap, mint nap az élvonalban hirdetik, értékesítik, karbantartják és javítják trendteremtő autóinkat, így a legújabb technológiát viszik az utcára.

A BMW Partnereknél hasonló gondolkodású és motivált kollégákkal együtt biztosíthatja ügyfeleink elégedettségét. Mindamellett, hogy a BMW Group állandó továbbképzését, a BMW Partnerek pedig változatos feladatokat kínálnak, természetesen vonzó juttatásokat is nyújtunk Önnek.

Kíváncsivá tettük?

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat