Osztozunk
szenvedélyében.

A mi kultúránk


Autószerelő.

Legyen szó akár egy hiba megállapításáról, karbantartásáról vagy üzembe helyezéséről – az autószerelő biztosítja, hogy ügyfeleink a BMW gépjárművekben hosszasan örömüket leljék, és ugyanúgy érezzék magukat bennük, mint az első nap.

A legkülönbözőbb évjáratú modellekből álló modellmix révén ez a sokoldalú munkakör jóval túlmutat a pusztán műszaki kérdéseken: az autók gerincét alkotó futómű, karosszéria, motor és sebességváltó javítása mellet a villamossági részek, az elektronika és az informatika valamint szórakoztató elektronika kifinomult szervizelését is jelenti.

Innovációink biztosítják, hogy tréningeinkkel a BMW Partnerek autószerelői mindig naprakészek legyenek a legfrissebb műszaki újdonságokat tekintve is.

Egy munka, aminek tényleg van jövője.

Megnézem a nyitott pozítciókat

Alkatrész- és tartozékértékesítési tanácsadó.

Jól ismeri a tartozékok, alkatrészek és ápolószerek teljes kínálatát.

Alkatrészeket értékesít az ügyfelek és más kereskedők részére, gondoskodik a kerekek tárolásáról, és ő az illetékes kapcsolattartó akkor is, ha ügyfeleink kiegészítőket keresnek, legyen szó akár kulcstartóról, akár gyerekülésről vagy éppen tetőbokszról.

A lehető legrövidebb időn belül beszerez bármilyen eredeti BMW alkatrészt anélkül, hogy akár a szervízt, akár az ügyfeleket megvárakoztatná.

Csatlakozzon a BMW szervizcsapatához!

Megnézem a nyitott pozítciókat

BMW Szerviztanácsadó.

Első osztályú kiszolgálást biztosítani az ügyfelek részére a vásárlást követően is – ez a BMW szerviztanácsadó feladata. Biztosítja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások kiváló minőségét és a szervizelési és javítási munkákban az érdekükben jár el.

Párbeszédet folytat az érintettekkel, hogy megállapítsa, mi a teendő a gépjárművel, valamint az ügyfél kívánságait figyelembe véve a legjobb kiszolgálást biztosítja. Szorosan együttműködik a szereplő műhellyel, hogy az összes munkálatot szolgáltatásközpontúan és határidőre lehessen elvégezni.

Csatlakozzon a BMW szervizcsapatához!

Tapasztalt szerviztanácsadóink már várják támogatását.

Megnézem a nyitott pozítciókat

Termékszakértő / product genius.

A BMW termékszakértő tanácsot ad ügyfeleinknek modelljeink minden részletére vonatkozóan anélkül, hogy bármiféle nyomást gyakorolna rájuk a vásárlás tekintetében. Ebben a szerepkörben a prémium kategóriás gépjárműveink iránti lelkesedését átragasztja az ügyfelekre, és felkelti érdeklődésüket a BMW termékek új funkciói és előnyös tulajdonoságai iránt. A tesztvezetések során hozzáértően válaszol a felmerülő kérdésekre, eszmecserét folytat az értékesítőkkel az újításokról, és az igényeknek megfelelően mutatja be a jármű kialakítását, ill. felszereltségét érintő új ismertetőjegyeket. Ha még nem volna tökéletesen jártas a legapróbb részletekig a BMW teljes modellpalettáját tekintve, aggodalomra semmi ok: tréning programunk keretében átfogó képzést kap, és megtanítjuk mindenre, amit termékszakértőként tudnia kell.

Az egyetlen dolog, amivel rendelkeznie kell: a BMW-k iránti rajongás!

Megnézem a nyitott pozítciókat

Gépjármű értékesítő.

A BMW prémium kategóriás gépjárműveinek értékesítőjeként gondoskodik ügyfeleinkről az autó kiválasztásától kezdve a konfiguráláson és megrendelésen át egészen az autó átadásáig.

Határozott fellépésével és megnyerő tárgyalási stílusával előkészíti az értékesítést, felvázolja a szerződési feltételeket, finanszírozási lehetőségeket kínál és kézben tartja az egész ügymenetet. Mint legfontosabb kapcsolattartó, a vásárláson túl az is ügyfél rendelkezésére áll, segítséget és tanácsot nyújt.

A márka nagyköveteként az ügyfeleket BMW rajongókká teszi.

Csatlakozzon hozzánk, bővítse prémium kategóriás autóink rajongónak táborát.

Megnézem a nyitott pozítciókat

Értékesítési vezető.

A BMW Partner értékesítési vezetőjeként Ön irányítja az értékesítési csapat munkáját.

Fő feladata az értékesítési csapat támogatása és irányítása, valamint személyes példamutatásával az értékesítők ösztönzése. Feladatai közé tartozik még az értékesítési tervek és költségvetés kidolgozása, a márkakereskedés napi ügyvitele, valamint aktív részt vállal az ügyfelek kiszolgálásában is.

Az állás betöltésének előfeltétele az értékesítés területén, csapatvezetői felelősséggel járú beosztásban szerzett sikeres tapasztalat – és természetesen az autók és a BMW márka iránti előkötelezettség és lelkesedés.

Megnézem a nyitott pozítciókat